« terug naar vorige pagina

MijnGezondheid.net

Met Mijngezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgtaken regelen bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net. 

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk en 16 jaar of ouder bent, kunt u gebruik maken van deze service.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?

 • Afspraken maken met uw huisarts.
  Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag, deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herrinnering ontvangen.
 • Herhaalmedicatie bestellen
  Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.
 • Samenvatting van uw medisch dossier
  MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.
  Aantekeningen van de huisarts, praktijkondersteuner en assistente tijdens het consult kunt u ook zien in MijnGezondheid.net. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling
 • Online vragen stellen
  Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.
 • Laboratoriumuitslagen bekijken
  Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken. Mocht u hier vragen over hebben, aarzel dan niet een (telefonische) afspraak te maken of een e-consult te sturen, mocht u dit nog niet hebben staan.

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig.

DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met sms code of de DigiD-app. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts. Alle patiënten die in onze praktijk 16 jaar of ouder zijn, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

Is dit niet het geval, klik hier om u aan te melden.

Ondersteuning
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van MijnGezondheid.net? Laat het ons weten via info@huisartsenpraktijkdedraai.nl of meld het aan uw huisarts. Wij helpen u graag.

Tip: op de website www.mijngezondheid.net vindt u instructies, veelgestelde vragen en instructiefilmpjes.

 •