« terug naar vorige pagina

Hoe werken wij?

We streven naar een up-to-date website waar u alle belangrijke informatie kan vinden over onze praktijk en waar u laagdrempelig contact kan opnemen met ons. Om het nog makkelijker voor u te maken, adviseren we u de app MedGemak te downloaden. Zo kunt u vanaf uw mobiele telefoon ons vragen stellen, afspraken maken en recepten herhalen.

De huisartsen nemen de eerste maanden na het starten van de praktijk zelf de telefoon op. Tijdens spreekuren zal dit niet altijd lukken. U kunt dan aangeven dat u wilt worden teruggebeld of via de website een afspraak maken voor een telefonisch consult.

Omdat we zelfregie over de eigen gezondheid belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid tot telemonitoring en thuismetingen. Indien nodig kunnen we daar de benodigde devices voor beschikbaar stellen. De gegevens kunnen worden vermeld in het online dossier via MijnGezondheid.net.

Afspraak maken
U kunt zelf online een afspraak maken. U kunt ook bellen om een afspraak te maken. Online heeft onze voorkeur. Wilt u dezelfde dag nog terecht kunnen, bel dan zo vroeg mogelijk. Kunt u onverhoopt toch niet op de afgesproken tijd? Laat het ons tijdig weten.

We hebben verschillende afspraakmogelijkheden:

 • Afspraak op de praktijk
  U ziet de huisarts persoonlijk op de praktijk. De huisarts kan u lichamelijk onderzoeken en op de praktijk kan zo nodig aanvullend onderzoek worden verricht.
 • Afspraak via telefoon
  U heeft een vraag waarbij lichamelijk onderzoek niet noodzakelijk is óf u wilt het verloop van uw klachten met de huisarts bespreken. De huisarts belt u op een door met u afgesproken tijd terug.
 • Afspraak via videobellen
  U heeft een vraag waarbij lichamelijk onderzoek niet noodzakelijk is, maar u vindt het prettig de huisarts wel te kunnen zien. De afspraak verloopt in dit geval via een videoverbinding. 
 • Huisbezoek
  U ontvangt de huisarts bij u thuis. Het huisbezoek is specifiek bedoeld voor mensen die niet in staat zijn naar de praktijk te komen. U vraagt een huisbezoek voor dezelfde dag vóór 10.00 uur telefonisch aan. Huisbezoeken worden in principe tussen de middag verricht. Acht u het nodig dat we eerder komen, meldt u dat dan duidelijk aan de assistente.
 • E-consult
  U heeft een korte, concrete medische vraag. Hiervoor kunt u e-consult gebruiken via de website of de app. U kunt een foto of bestand meesturen. Houdt u er rekening mee dat deze berichten niet met spoed worden behandeld.

Via de modules op de home-pagina kunt u bovenstaande afspraken inplannen, behalve voor een huisbezoek: hiervoor dient u ons altijd te bellen!