« terug naar vorige pagina

Tip of klacht

Heeft u een compliment of tip?
Heeft u een compliment over of een tip voor één van onze medewerkers? Laat het ons weten! Met uw tip kunnen wij de dienstverlening in onze huisartsenpraktijk naar een hoger plan tillen. Geef uw tip door aan uw huisarts of aan de assistente. Of stuur een mail aan info@huisartsenpraktijkdedraai.nl

Heeft u een klacht?
Praat erover met uw huisarts. In onze huisartsenpraktijk proberen wij u zo goed mogelijk te helpen. Wanneer u toch ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wij proberen het dan samen met u op te lossen. Maak een afspraak op de praktijk of stuur een mail naar info@huisartsenpraktijkdedraai.nl dan nemen wij contact met u op.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijns Zorg (SKGE)
Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris die samen met u naar een oplossing zoekt. De klachtenfunctionaris probeert te bemiddelen, kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt uw klacht indienen via deze website: https://www.skge.nl/klacht-indienen.

Geschilleninstantie Huisartsenzorg
Komt u ook met de klachtenfunctionaris niet tot een oplossing, dan kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de Geschilleninstantie Huisartsenzorg. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Voor meer informatie kijk op www.skge.nl.