« terug naar vorige pagina

Tip of klacht

Heeft u een compliment of tip?
Heeft u een compliment over of een tip voor één van onze medewerkers? Laat het ons weten! Met uw tip kunnen wij de dienstverlening in onze huisartsenpraktijk naar een hoger plan tillen. Geef uw tip door aan uw huisarts of aan de assistente. Of stuur een mail aan info@huisartsenpraktijkdedraai.nl

Heeft u een klacht? 
Praat erover met uw huisarts dan proberen wij uw klacht op te lossen. In onze huisartsenpraktijk proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en graag leren wij van uw klacht zodat wij de kwaliteit van onze zorgverlening kunnen verbeteren en u het vertrouwen in onze huisartsenpraktijk behoudt. U kunt hiervoor een afspraak maken op de praktijk of een mail sturen naar info@huisartsenpraktijkdedraai.nl dan nemen wij contact met u op.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijns Zorg (SKGE)
Komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris probeert samen met u en de zorgverlener alsnog tot een goede oplossing te komen. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt uw klacht indienen via deze website: https://www.skge.nl/klacht-indienen.